Равновесие Курно–Нэша в условиях взаимной неопределенности - Горбачук, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Показано роль планування і прогнозування на прикладі поведінки фірм за асиметричної невизначеності. Фірма з вужчим діапазоном рівномірного розподілу випусків стає лідером, а фірма з ширшим діапазоном випусків — послідовником в узагальненій рівновазі Курно–Штакельберга–Неша. Рівноважний прибуток лідера більший, ніж рівноважний прибуток послідовника.