VI Вінницька обласна історико-краєзнавча конференція - Мельничук, Л. С. (Український історичний журнал, 1989)
6 вересня 1988 р. відбулася чергова VI Вінницька обласна історико-краєзнавча конференція, в роботі якої взяли участь понад двісті дослідників з Вінниччини, Кам’янця-Подільського, Києва, Львова, Хмельницького, Вільнюса та інших міст республіки й країни. Це свідчило про інтерес краєзнавців до історії Поділля та популярність даної науково-практичної конференції.