Ради й активність трудящих - Конашевич, А. П.; Остафійчук, В. Ф. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: П. П. Панченко, В. И. Кравченко. Повышение активности трудящихся в деятельности Советов. К.: Вища школа, 1988. — 231 с.