Публічний діалог “Перебудова й історична наука” - Рубльов, О.С. (Український історичний журнал, 1989)
24 жовтня 1988 р. в приміщенні Київського міського Будинку вчителя відбувся публічний діалог на тему «Перебудова і історична наука», що його провели Правління товариства «Знання» УРСР, Інститут історії АН УРСР, Київський держуніверситет ім. Т. Г. Шевченка та Київський міський Будинок учителя.