Механізм стратегічного управління розвитком ресторанного бізнесу в умовах ринку - Антонова, В. (Схід, 2009)
У статті викладено авторську позицію щодо визначення ресторанного бізнесу та організаційно-економічного механізму стратегічного управління розвитком цього сектора економіки. Обґрунтовано складові елементи, розроблено концептуальну схему та основні положення концепції організаційно-економічного механізму стратегічного управління розвитком ресторанного бізнесу, спрямовані на підвищення соціально-економічної ефективності підприємств харчування.