Механізм стратегічного управління розвитком ресторанного бізнесу в умовах ринку
У статті викладено авторську позицію щодо визначення ресторанного бізнесу та організаційно-економічного механізму стратегічного управління розвитком цього сектора економіки. Обґрунтовано складові елементи, розроблено концептуальну схему та основні положення концепції організаційно-економічного механ...
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | Антонова, В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2009
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/20932 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Механізм стратегічного управління розвитком ресторанного бізнесу в умовах ринку / В. Антонова // Схід. — 2009. — № 5 (96). — С. 25-30. — Бібліогр.: 14 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Перспективи розвитку ресторанного бізнесу як однієї зі складових ланок гостинної індустрії
за авторством: Гриценко, О.М.
Опубліковано: (2009) -
Використання сучасної концепції бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу
за авторством: Лобанова, В.А., та інші
Опубліковано: (2012) -
Концепція управління розвитком промислових підприємств
за авторством: Філіпішин, І.
Опубліковано: (2012) -
Вітчизняний та зарубіжний досвід управління диверсифікованим підприємством в умовах ринку
за авторством: Бокань, О.
Опубліковано: (2011) -
Характеристика моделей управління розвитком персоналу промислового підприємства
за авторством: Колосок, В., та інші
Опубліковано: (2009)