Система управления процессами клинической диагностики в компьютерных сетях в условиях неопределенности - Долгополов, И.Н. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Розглянуто проблеми цілеспрямованої постановки клінічного діагнозу в комп’ютерних мережах на основі використання інтелектуальної системи, що об’єднує методи оптимізації вибору керуючих впливів на процес побудови діагностичної траєкторії та прийняття рішень в умовах невизначеності.