Построение бесключевой атаки на криптосистему на основе кусочно-линейного отображения - Фесенко, А.В. (Проблемы управления и информатики, 2008)
В результаті аналізу функціональних залежностей криптосистеми з відкритим ключем, яка базується на кусково-лінійному відображенні, отримано алгоритм безключової атаки на повідомлення. Алгоритм є детермінованим і має таку ж складність, як розширений алгоритм Евкліда.