ХІХ Всесоюзна конференція КПРС і вдосконалення міжнаціональних відносин (Міркування учасників «круглого столу» напередодні Пленуму ЦК партії) (Український історичний журнал, 1989)
Академія суспільних наук при ЦК КПРС, Київська вища партійна школа, Інститут історії партії при ЦК Компартії України — філіал Інституту марксизму-ленінізму при ЦК КПРС разом з редакцією «Українського історичного журналу» провели 14 лютого 1989 р. засідання «круглого столу» на тему: «XIX Всесоюзна конференція КПРС і вдосконалення міжнаціональних відносин».