Історичний досвід революційно-перетворюючої діяльності КПРС - Рудик, П.А.; Юрій, Є.І. (Український історичний журнал, 1989)
Рецензія на видання: Исторический опыт революционнопреобразующей деятельности КПСС / Рук. авт. кол. В. Ф. Солдатенко. К.: Политиздат Украины, 1987. — 374 с.