Картельный оптимум и приемлемое равновесие Курно–Hэша для дробных целевых функций - Горбачук, В.М. (Проблемы управления и информатики, 2008)
Для дробових цільових функцій знайдено критерій того, що класична рівновага Курно–Неша дає рентабельність нижчу 100 %, і пропонується в такому випадку розглядати прийнятну рівновагу Курно–Неша. Остання є проекцією класичної рівноваги на побудовану множину. Для дpобових цільових функцій випуск фіpми у pівновазі Куpно–Hеша пеpевищує випуск фіpми у каpтельному оптимумі, але співвідношення відповідних пpибутків неоднозначне.