Тітко Черноколев - Тронько, П.Т. (Український історичний журнал, 1989)
Член делегації ВЛКСМ на 5-й вільній національній конференції Робітничої молодіжної спілки Болгарії П. Т. Тронько розповідає про свої зустрічі з її першим секретарем Т. Черноколевим.