Знищення фашистами іноземних громадян на окупованій території України (1941-1944 рр.) - Круглов, О.Й. (Український історичний журнал, 1989)
Автор, використовуючи рідкі зарубіжні джерела, розповідає про знищення фашистськими окупантами десятків тисяч громадян іноземних держав, котрі з різних причин опинилися на території України, захопленій гітлерівцями.