Применение байесовской процедуры распознавания по показателям скорости оседания эритроцитов при глиомах головного мозга - Сергиенко, И.В.; Гридина, Н.Я.; Гупал, А.М.; Тарасов, А.Л. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Використання байєсівської процедури розпізнавання показників швидкості осідання еритроцитів дало можливість розрізняти запальні процеси в організмі людини, зумовлені гліомами головного мозку різного ступеня злоякісності. Порівнювались клас хворих з черепно-мозковою травмою з класом хворих та клас здорових з класом хворих. В результаті стало можливим розпізнавання комбінації цих класів.