Динамические процессы в управляемых машинных агрегатах с индивидуальными электродвигателями - Красношапка, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Одержано умови стійкості у загальному вигляді для керованих машинних агрегатів з індивідуальними електродвигунами. Встановлено відсутність збудження незатухаючих коливань та режимів биття. Наведено конкретні приклади, що уточнюють характер коливальних процесів у перехідних режимах.