О разрешимости задач максимизации в сопряженных пространствах - Семенов, В.В. (Проблемы управления и информатики, 2009)
Для просторів, спряжених до банахових просторів з властивістю Радона–Нікодима, отримано твердження про типовість розв’язності визначеного сімейства задач максимізації на компактних в топології σ(E*, E) множинах.