Територіально сфокусований розвиток суб'єктів туристичного бізнесу - Ткаченко, Т.І. (Культура народов Причерноморья, 2006)
В статті обґрунтовуються ключові положення концепції територіально сфокусованого розвитку суб'єктів туристичного бізнесу, в основу якої положено категорію "дестианція".