Аналіз спеціальних параметрів мережі зв'язку при використанні для їх моделювання теорії масового обслуговування - Дурняк, Б.В.; Шевченко, О.В. (Моделювання та інформаційні технології, 2009)
Розглянуто можливі підходи до методів розв’язку задач, що обумовленні спеціальними вимогами.