Вплив ЗМІ на формування духовності особистості та суспільства - Сухорукова, А.В. (Культура народов Причерноморья, 2006)
Автор статті розкриває поняття духовності, її безпеки в умовах соціокультурної трансформації українського суспільства, аналізує вплив ЗМІ на духовний стан людини. Розглядається механізм впливу систем маніпулювання на суспільну свідомість.