Соціально–економічна стратегія у регіональному вимірі - Пирожков, С.І.; Злупко, С. (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2006)
Рецензія на книгу: М.І. Долішній. Регіональна політика на рубежі ХХ–ХХІ століть. — Київ: Наук. думка, 2006. — 511 с.