Основна споживча властивість товару
У статті описаний комплекс споживчих властивостей товару (економічність, якість, диференційованість) і показано, що при прийнятті рішення про покупку одна з властивостей товару є для споживача основною. Визначено, що всі вироби й послуги за основною споживчою властивістю можна розбити на групи (еко...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | Жигулін, О. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут філософії ім. Г.С. Сковороди НАН України
2010
|
Назва видання: | Схід |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/22007 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Основна споживча властивість товару / О. Жигулін // Схід. — 2010. — № 1 (101). — С. 35-41. — Бібліогр.: 8 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Споживчий вплив як основний чинник формування системи управління підприємством
за авторством: Жигулін, О.
Опубліковано: (2010) -
Мотивація сучасного споживача
за авторством: Жигулін, О.
Опубліковано: (2010) -
Відсутність реформ у газовій сфері – основна причина її занепаду
за авторством: Тодійчук, О.С.
Опубліковано: (2009) -
Удосконалення методики внутрішнього аудиту запасів на підприємствах текстильної промисловості
за авторством: Клименко, О., та інші
Опубліковано: (2009) -
Процес формування цінової політики підприємств роздрібної торгівлі продовольчими товарами
за авторством: Гросул, О., та інші
Опубліковано: (2010)