Система вищої освіти як чинник соціально-економічного розвитку міст та регіонів - Дудкін, П.; Дудкіна, О. (Схід, 2011)
У статті аналізуються окремі аспекти розвитку системи "освіта-наука-виробництво", створення та функціонування інноваційно-логістичних систем у вищих навчальних закладах як один із містоутворювальних чинників. Обґрунтовується необхідність удосконалення організації вищої освіти на інноваційно-логістичних засадах у контексті формування й реалізації регіональної інноваційно-інвестиційної політики. Подана порівняльна характеристика вишів Тернопільської області.