Правове забезпечення моніторингу в АПК України - дієвий інструмент розвитку державної інформаційної політики України - Большаков, В.Н. (Часопис Київського університету права, 2009)
В статье рассматривается проблема использования правового обеспечения мониторинга для развития государственной информационной политики Украины.