Рыночный потенциал хлебопекарной промышленности

Подано роль хліба в харчуванні людини й наведена динаміка його споживання в Україні залежно від складу домогосподарств і доходу. Виконано аналіз цін на зерно, муку й хлібобулочні вироби, а також процесів, що відбуваються на ринку хліба та в хлібопекарській промисловості. Ключові слова: підприємство...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автор: Жамойда, А.А.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2009
Назва видання:Економічний вісник Донбасу
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/22978
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Рыночный потенциал хлебопекарной промышленности / А.А. Жамойда // Економічний вісник Донбасу. — 2009. — № 1. — С. 123-128. — Бібліогр.: 16 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Подано роль хліба в харчуванні людини й наведена динаміка його споживання в Україні залежно від складу домогосподарств і доходу. Виконано аналіз цін на зерно, муку й хлібобулочні вироби, а також процесів, що відбуваються на ринку хліба та в хлібопекарській промисловості. Ключові слова: підприємство хлібопекарської промисловості, ефект заміщення, рентабельність.