Регіональний аспект розвитку малих підприємств України - Морщенок, Т.С. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглянуто розвиток малих підприємств на регіональному рівні, проаналізовано тенденції, установлено проблемні аспекти та стримуючі чинники розвитку малого підприємництва в Україні, визначено пріоритетні напрями розвитку малого бізнесу в регіонах. Ключові слова: підприємства малого бізнесу, макро-, мікросередовища, спеціалізація.