Економічне обґрунтування розвитку м’ясного й м’ясо-вовнового вівчарства в Україні
Розроблено механізм стабільного підвищення ефективності галузі вівчарства шляхом інтенсивного розвитку м’ясного й м’ясо-вовнового вівчарства. Ключові слова: вівчарство, спеціалізація, собівартість, ціна, прибуток, рентабельність....
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2009
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23150 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Економічне обґрунтування розвитку м’ясного й м’ясо-вовнового вівчарства в Україні / Л.С. Шелест // Економічний вісник Донбасу. — 2009. — № 1. — С. 106-109. — Бібліогр.: 4 назв. — укр. |