Економічне обґрунтування розвитку м’ясного й м’ясо-вовнового вівчарства в Україні

Розроблено механізм стабільного підвищення ефективності галузі вівчарства шляхом інтенсивного розвитку м’ясного й м’ясо-вовнового вівчарства. Ключові слова: вівчарство, спеціалізація, собівартість, ціна, прибуток, рентабельність....

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автор: Шелест, Л.С.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2009
Назва видання:Економічний вісник Донбасу
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23150
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Економічне обґрунтування розвитку м’ясного й м’ясо-вовнового вівчарства в Україні / Л.С. Шелест // Економічний вісник Донбасу. — 2009. — № 1. — С. 106-109. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine