Вплив зовнішньої рецесії на макроекономічну дестабілізацію в Україні - Ісаєва, О.В. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
У статті розглядається й аналізується вплив фінансової кризи на дестабілізацію економіки України. Ключові слова: фінанси, криза, дестабілізація, економіка, розвиток.