Изучение возможностей организации горячего питания проводников пассажирских вагонов поездов дальнего следования
У статті розглядалися особливості умов праці провідників. Проведений аналіз захворюваності даної категорії працівників залежно від особливостей побутової і санітарно гігієнічної обстановки, в якій проходить їх трудова діяльність. Виконані дослідження по організації раціонального здорового харчування...
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
2010
|
Назва видання: | Актуальні проблеми транспортної медицини |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23188 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Изучение возможностей организации горячего питания проводников пассажирских вагонов поездов дальнего следования / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 3. — С. 37-42. — Бібліогр.: 9 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | У статті розглядалися особливості умов праці провідників. Проведений аналіз захворюваності даної категорії працівників залежно від особливостей побутової і санітарно гігієнічної обстановки, в якій проходить їх трудова діяльність. Виконані дослідження по організації раціонального здорового харчування провідників і розробці збалансованих по хімічному складу і енергетичній цінності раціонів гарячого харчування. Запропоновано декілька варіантів реалізації харчування для провідників, з
урахуванням їх енерговитрат і сучасних гігієнічних вимог. |
---|