Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов

На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
Дата:2010
Автор: Трошина, М.Ю.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України 2010
Назва видання:Актуальні проблеми транспортної медицини
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів.