2025-02-23T14:33:09-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-23233%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T14:33:09-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22irk-123456789-23233%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-23T14:33:09-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-23T14:33:09-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Russian |
Published: |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
2010
|
Series: | Актуальні проблеми транспортної медицини |
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
id |
irk-123456789-23233 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-232332013-02-13T03:22:34Z Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов Трошина, М.Ю. Медицина транспорта На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів. Main treatment and prophylactic food requirements for railway employees have been described hereby based on job analysis of rail employees and taking in account modern principles of optimal nutrition. Guidelines for efficient food organization have been provided. Requirements to the assortment of meat, meat foods, bird, fish, milk food, cereals, bread, vegetables and fruits. 2010 Article Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос. 1818-9385 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233 614.3:656.26 ru Актуальні проблеми транспортної медицини Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Russian |
topic |
Медицина транспорта Медицина транспорта |
spellingShingle |
Медицина транспорта Медицина транспорта Трошина, М.Ю. Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов Актуальні проблеми транспортної медицини |
description |
На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів. |
format |
Article |
author |
Трошина, М.Ю. |
author_facet |
Трошина, М.Ю. |
author_sort |
Трошина, М.Ю. |
title |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов |
title_short |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов |
title_full |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов |
title_fullStr |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов |
title_full_unstemmed |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов |
title_sort |
лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов |
publisher |
Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України |
publishDate |
2010 |
topic_facet |
Медицина транспорта |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233 |
citation_txt |
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос. |
series |
Актуальні проблеми транспортної медицини |
work_keys_str_mv |
AT trošinamû lečebnoprofilaktičeskoepitanieželeznodorožnikovtrebovanieksostavuinaboruproduktov |
first_indexed |
2023-10-18T17:14:32Z |
last_indexed |
2023-10-18T17:14:32Z |
_version_ |
1796141034177036288 |