Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов

На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автор: Трошина, М.Ю.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України 2010
Назва видання:Актуальні проблеми транспортної медицини
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Цитувати:Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос.

Репозитарії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-23233
record_format dspace
spelling irk-123456789-232332013-02-13T03:22:34Z Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов Трошина, М.Ю. Медицина транспорта На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів. Main treatment and prophylactic food requirements for railway employees have been described hereby based on job analysis of rail employees and taking in account modern principles of optimal nutrition. Guidelines for efficient food organization have been provided. Requirements to the assortment of meat, meat foods, bird, fish, milk food, cereals, bread, vegetables and fruits. 2010 Article Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос. 1818-9385 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233 614.3:656.26 ru Актуальні проблеми транспортної медицини Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Russian
topic Медицина транспорта
Медицина транспорта
spellingShingle Медицина транспорта
Медицина транспорта
Трошина, М.Ю.
Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
Актуальні проблеми транспортної медицини
description На підставі вивчення особливостей трудової діяльності залізничників, враховуючи сучасні принципи оптимального харчування, були сформульовані основні вимоги до асортименту продуктів лікувально профілактичного харчування працівників залізничних професій. Надані рекомендації з організації раціонального харчування, вимоги до асортименту при приготуванні м’яса, м’ясопродуктів, птиці, риби, молочних продуктів, круп борошняних виробів, хліба, овочів і фруктів.
format Article
author Трошина, М.Ю.
author_facet Трошина, М.Ю.
author_sort Трошина, М.Ю.
title Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
title_short Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
title_full Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
title_fullStr Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
title_full_unstemmed Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
title_sort лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов
publisher Фізико-хімічний інститут ім. О.В. Богатського НАН України
publishDate 2010
topic_facet Медицина транспорта
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23233
citation_txt Лечебно-профилактическое питание железнодорожников, требование к составу и набору продуктов / М.Ю. Трошина // Актуальні проблеми транспортної медицини. — 2010. — № 4. — С. 41-44. — Бібліогр.: 2 назв. — рос.
series Актуальні проблеми транспортної медицини
work_keys_str_mv AT trošinamû lečebnoprofilaktičeskoepitanieželeznodorožnikovtrebovanieksostavuinaboruproduktov
first_indexed 2023-10-18T17:14:32Z
last_indexed 2023-10-18T17:14:32Z
_version_ 1796141034177036288