Держава і право як різні модуси єдиної субстанції у науково-теоретичній спадщині Б.О.Кістяківського - Єрмоленко, І.Я. (Часопис Київського університету права, 2010)
У статті розглядається проблема гармонії між державою і правом. У даному відношенні аналізується концепція Б. А. Кістяківського, де держава представлена у якості правового інституту, який створюється і регулюється правовими нормами. Таким чином, держава і право уявляються як різні модуси єдиної субстанції. Ключові слова: держава, право, державна влада, правові норми, державний устрій, солідарність, панування.