Финансовый кризис и современное развитие экономики - Нусратуллин, В.К. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Проблема фінансової кризи розробляється в економічній теорії достатньо широко, але не так глибоко, щоб бути безпосередньо практичною порадою до дії на сьогодняшній момент. Ключові слова: фінанси, економіка, криза, теорія, розвиток.