Концепция финансовой конкурентоспособности промышленного предприятия - Жамойда, А.А. (Економічний вісник Донбасу, 2009)
Основним джерелом грошових припливів є виручка від реалізації продукції, товарів, робіт і послуг та погашення дебіторської заборгованості. Якщо за певний проміжок часу приплив грошових коштів стабільний або зростає в часі й темпи зростання їх вищі, ніж відтоків грошових коштів, то можна говорити про те, що підприємство має фінансову конкурентоспроможність. Ключові слова: грошовий потік, реалізація, конкурентоспроможність, фінанси.