Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах
Розроблені методи детектування генетично модифікованих сортів сої, ріпаку, цукрового буряку та картоплі. Підібрано і синтезовано комбінації олігонуклеотидних праймерів для тестування методом полімеразної ланцюгової реакції згаданих культур та продуктів їх переробки. Розроблена настанова для визначен...
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | Блюм, Я.Б., Банникова, М.О., Карпов, П.А., Комарницький, І.К., Кучук, М.В., Сорочинський, Б.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2367 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Впровадження методів оцінки наявності та вмісту генетично модифікованих компонентів у продуктах харчування, кормах і парфюмерно-косметичних виробах / Я.Б. Блюм, М.О. Банникова, П.А. Карпов, І.К. Комарницький, М.В. Кучук, Б.В. Сорочинський // Наука та інновації. — 2008. — Т. 4, № 2. — С. 40-48. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Впровадження методів контролю генетично модифікованих компонентів у насіннєвому матеріалі сільськогосподарських культур та стандартизація їх нормативного забезпечення
за авторством: Пірко, Я.В., та інші
Опубліковано: (2009) -
Виявлення генів, які детермінують якісні характеристики зерна та стійкість до стресових факторів у кукурудзи
за авторством: Марковський, О.В., та інші
Опубліковано: (2014) -
Взаємозв’язок екологічної пластичності елітних сортів озимої пшениці і поліморфізму профілів метилування ДНК у межах сорту
за авторством: Кравець, О.П., та інші
Опубліковано: (2016) -
Впровадження молекулярних систем визначення генетичного поліморфізму озимої пшениці для отримання високопродуктивних спеціалізованих сортів
за авторством: Моргун, Б.В., та інші
Опубліковано: (2016) -
Особливості технології виробництва нового вітчизняного функціонального продукту харчування.
за авторством: Долінський, А.А., та інші
Опубліковано: (2008)