Технологічні особливості створення нового препарату мікрогуміну
Представлено результати досліджень з розробки технології виробництва нового біологічного препарату мікрогуміну. Показано, що поєднання біологічно активного екстракту біогумусу із суспензією клітин активного азотфіксувального штаму азоспірил у певному співвідношенні дозволяє отримати препарат, що має...
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | Волкогон, В.В., Бердніков, О.М., Волкогон, К.І., Штанько, Н.П. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України
2008
|
Назва видання: | Сільськогосподарська мікробіологія |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23800 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Технологічні особливості створення нового препарату мікрогуміну / В.В. Волкогон, О.М. Бердніков, К.І. Волкогон, Н.П. Штанько // Сільськогосподарська мікробіологія: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2008. — Вип. 7. — С. 57-68. — Бібліогр.: 19 назв. — укр. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Особливості трансформації азоту в системі ґрунт-мікроорганізми-рослини ячменю ярого за використання мікробного препарату Мікрогуміну
за авторством: Волкогон, К.І., та інші
Опубліковано: (2009) -
Особливості біологічної трансформації азоту і фосфору в ризосфері ярого ячменю при застосуванні мікрогуміну
за авторством: Волкогон, К.І., та інші
Опубліковано: (2006) -
Ефективність мікрогуміну за сумісної обробки насіння ярого ячменю з раксилом
за авторством: Пищур, І.М., та інші
Опубліковано: (2007) -
Вплив триману-1 на процес асоціативної азотфіксації та розвиток азотфіксувальних бактерій у кореневій зоні ячменю
за авторством: Волкогон, В.В., та інші
Опубліковано: (2007) -
Особливості взаємодії Azospirillum sp. з рослинами стоколосу за умови штучної бактеризації
за авторством: Волкогон, В.В.
Опубліковано: (2005)