Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень

На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпече...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут економіки промисловості НАН України
Дата:2010
Автор: Чеботарьов, В.А.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2010
Назва видання:Економічний вісник Донбасу
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
id irk-123456789-23952
record_format dspace
spelling irk-123456789-239522013-02-13T03:10:00Z Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень Чеботарьов, В.А. Маркетинг На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство. На основе теоретико-методологической, научнопрактической и нормативно-правовой разработки проблематики качества в статье разрабатывается подход по оптимизации внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных преобразований. Ключевые слова: качество, система обеспечения качеством, пищевые продукты, международные стандарты, предприятие. On the background of theoretically-methodological, scientifically-practical and standard-legal research of the problem of quality it was analyzed approach to the optimization of realization the system of maintenance the quality of food products in condition of transformation. Key words: quality, system of maintenance the quality, food products, international standards, enterprise. 2010 Article Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. 1817-3772 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952 664:006.83 uk Економічний вісник Донбасу Інститут економіки промисловості НАН України
institution Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
collection DSpace DC
language Ukrainian
topic Маркетинг
Маркетинг
spellingShingle Маркетинг
Маркетинг
Чеботарьов, В.А.
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
Економічний вісник Донбасу
description На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство.
format Article
author Чеботарьов, В.А.
author_facet Чеботарьов, В.А.
author_sort Чеботарьов, В.А.
title Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
title_short Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
title_full Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
title_fullStr Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
title_full_unstemmed Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
title_sort особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
publisher Інститут економіки промисловості НАН України
publishDate 2010
topic_facet Маркетинг
url http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952
citation_txt Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.
series Економічний вісник Донбасу
work_keys_str_mv AT čebotarʹovva osoblivostívprovadžennâsistemzabezpečennââkostíharčovihproduktívvumovahtransformacíjnihstrukturnihperetvorenʹ
first_indexed 2023-10-18T17:15:35Z
last_indexed 2023-10-18T17:15:35Z
_version_ 1796141078817013760