Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпече...
Збережено в:
Видавець: | Інститут економіки промисловості НАН України |
---|---|
Дата: | 2010 |
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2010
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraineid |
irk-123456789-23952 |
---|---|
record_format |
dspace |
spelling |
irk-123456789-239522013-02-13T03:10:00Z Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень Чеботарьов, В.А. Маркетинг На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство. На основе теоретико-методологической, научнопрактической и нормативно-правовой разработки проблематики качества в статье разрабатывается подход по оптимизации внедрения систем обеспечения качества пищевых продуктов в условиях трансформационных преобразований. Ключевые слова: качество, система обеспечения качеством, пищевые продукты, международные стандарты, предприятие. On the background of theoretically-methodological, scientifically-practical and standard-legal research of the problem of quality it was analyzed approach to the optimization of realization the system of maintenance the quality of food products in condition of transformation. Key words: quality, system of maintenance the quality, food products, international standards, enterprise. 2010 Article Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. 1817-3772 http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952 664:006.83 uk Економічний вісник Донбасу Інститут економіки промисловості НАН України |
institution |
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
collection |
DSpace DC |
language |
Ukrainian |
topic |
Маркетинг Маркетинг |
spellingShingle |
Маркетинг Маркетинг Чеботарьов, В.А. Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень Економічний вісник Донбасу |
description |
На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпечення якості, харчові продукти, міжнародні стандарти, підприємство. |
format |
Article |
author |
Чеботарьов, В.А. |
author_facet |
Чеботарьов, В.А. |
author_sort |
Чеботарьов, В.А. |
title |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень |
title_short |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень |
title_full |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень |
title_fullStr |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень |
title_full_unstemmed |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень |
title_sort |
особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень |
publisher |
Інститут економіки промисловості НАН України |
publishDate |
2010 |
topic_facet |
Маркетинг |
url |
http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952 |
citation_txt |
Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
series |
Економічний вісник Донбасу |
work_keys_str_mv |
AT čebotarʹovva osoblivostívprovadžennâsistemzabezpečennââkostíharčovihproduktívvumovahtransformacíjnihstrukturnihperetvorenʹ |
first_indexed |
2023-10-18T17:15:35Z |
last_indexed |
2023-10-18T17:15:35Z |
_version_ |
1796141078817013760 |