Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень
На підставі теоретико-методологічного, науковопрактичного та нормативно-правового опрацювання проблематики якості у статті опрацьовується підхід щодо оптимізації впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних перетворень. Ключові слова: якість, системи забезпече...
Збережено в:
Видавець: | Інститут економіки промисловості НАН України |
---|---|
Дата: | 2010 |
Автор: | Чеботарьов, В.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2010
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/23952 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Особливості впровадження систем забезпечення якості харчових продуктів в умовах трансформаційних структурних перетворень / В.А. Чеботарьов // Економічний вісник Донбасу. — 2010. — № 2. — С. 166-169. — Бібліогр.: 7 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Управління маркетингом зернопродуктового підкомплексу в умовах глобальної продовольчої кризи
за авторством: Чеботарьов, В.А., та інші
Опубліковано: (2010) -
Оцінка готовності торговельних мереж до впровадження контролінгу
за авторством: Тарасюк, М.В.
Опубліковано: (2010) -
Інформаційно-організаційне забезпечення функціонування ринку інвестиційних послуг в умовах ринкової економіки
за авторством: Стрєльніков, Р.М.
Опубліковано: (2016) -
Система конкурентних стратегій підприємства та перспективи впровадження стратегічної культури на підприємствах України
за авторством: Циганюк, О.О.
Опубліковано: (2009) -
Формування конкурентного середовища в агропродовольчій сфері: прогнозування ринкових позицій провідних підприємницьких структур
за авторством: Чеботарьов, Є.В.
Опубліковано: (2014)