Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості
У статті узагальнено передумови і досвід створення корпоративних навчальних центрів для навчання персоналу. Описано переваги корпоративного навчального центру як інструменту формування організаційної культури. Розглянуто особливості та напрями діяльності корпоративних навчальних центрів в умовах під...
Збережено в:
Видавець: | Інститут економіки промисловості НАН України |
---|---|
Дата: | 2011 |
Автор: | Харчишина, О.В. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2011
|
Назва видання: | Економічний вісник Донбасу |
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/24096 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | Створення корпоративного навчального центру як інструмент формування організаційної культури підприємств харчової промисловості / О.В. Харчишина // Економічний вісник Донбасу. — 2011. — № 2. — С. 181-184. — Бібліогр.: 11 назв. — укр. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Формування організаційно-економічного механізму управління розвитком організаційної культури на промисловому підприємстві
за авторством: Поторочин, С.О.
Опубліковано: (2010) -
Удосконалення корпоративного управління видавничо-поліграфічних підприємств
за авторством: Палига, Є.М., та інші
Опубліковано: (2019) -
Упровадження економічної модернізації на підприємствах харчової промисловості як передумова їх ефективного розвитку
за авторством: Валінкевич, Н.В.
Опубліковано: (2011) -
Актуальні проблеми формування ефективної системи корпоративного управління
за авторством: Ягмурджи, А.В.
Опубліковано: (2009) -
Інтегральна методика оцінки розвитку організаційної культури підприємств (за результатами експертного опитування)
за авторством: Ринкевич, Н.С.
Опубліковано: (2019)