Вагомий внесок у теорію і практику міжнародного менеджменту - Білопольський, М. (Економічний вісник Донбасу, 2011)
Рецензія на монографію: Куриляк В. Менеджмент: міжцивілізаційні і міжкультурні основи : монографія / вступне слово д-ра екон. наук, проф. С. І. Юрія. — К. : Кондор, 2010. — 482 с.