Пошуки і знахідки на ниві ушинськознавства (З нагоди 140-річчя від дня смерті К.Д. Ушинського) - Терлецький, В. (Сiверянський лiтопис, 2010)
У статті йдеться про пошукові здобутки автора на ниві ушинськознавства.