О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности

Побудовано модель чотирьохфакторної продуктивності для підприємств харчової промисловості України. Оцінено економічну ефективність підприємств вибірки. Встановлено наявність істотного впливу фактора масштабу виробництва на економічну ефективність підприємств харчової промисловості: найбільш ефект...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Інститут економіки промисловості НАН України
Дата:2008
Автор: Гончарук, А.Г.
Формат: Стаття
Мова:Russian
Опубліковано: Інститут економіки промисловості НАН України 2008
Теми:
Онлайн доступ:http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2519
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Цитувати:О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности / А.Г. Гончарук // Економіка пром-сті. — 2008. — № 1. — С. 83-90. — Бібліогр.: 8 назв. — рос.

Репозиторії

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Опис
Резюме:Побудовано модель чотирьохфакторної продуктивності для підприємств харчової промисловості України. Оцінено економічну ефективність підприємств вибірки. Встановлено наявність істотного впливу фактора масштабу виробництва на економічну ефективність підприємств харчової промисловості: найбільш ефективними є середні підприємства, великий бізнес частіше забезпечує середній рівень ефективності, а малий бізнес, як правило, є неефективним.----------