О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности
Побудовано модель чотирьохфакторної продуктивності для підприємств харчової промисловості України. Оцінено економічну ефективність підприємств вибірки. Встановлено наявність істотного впливу фактора масштабу виробництва на економічну ефективність підприємств харчової промисловості: найбільш ефект...
Збережено в:
Видавець: | Інститут економіки промисловості НАН України |
---|---|
Дата: | 2008 |
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2519 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Цитувати: | О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности / А.Г. Гончарук // Економіка пром-сті. — 2008. — № 1. — С. 83-90. — Бібліогр.: 8 назв. — рос. |
Репозиторії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineРезюме: | Побудовано модель чотирьохфакторної продуктивності для підприємств харчової промисловості України.
Оцінено економічну ефективність підприємств вибірки. Встановлено наявність істотного впливу фактора масштабу виробництва
на економічну ефективність підприємств харчової промисловості: найбільш ефективними є середні підприємства, великий бізнес
частіше забезпечує середній рівень ефективності, а малий бізнес, як правило, є неефективним.---------- |
---|