О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности
Побудовано модель чотирьохфакторної продуктивності для підприємств харчової промисловості України. Оцінено економічну ефективність підприємств вибірки. Встановлено наявність істотного впливу фактора масштабу виробництва на економічну ефективність підприємств харчової промисловості: найбільш ефект...
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2519 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | О природе экономической эффективности предприятий пищевой промышленности / А.Г. Гончарук // Економіка пром-сті. — 2008. — № 1. — С. 83-90. — Бібліогр.: 8 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineБудьте першим, хто залишить коментар!