Принципи організації інституції виборів у науковій спадщині Отто Ейхельмана - Турчин, Я. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Аналізується науково-теоретична спадщина представника національно- державницького напряму в українській політології Отто Ейхельмана про організацію виборчого процесу. Виділяються та характеризуються основні принципи демократичних виборів. Наголошується на актуальності суспільно-політичних поглядів вченого.