Міжпартійне порозуміння в програмах та діяльності легальних українських політичних партій Західної України у 1920–1930-х рр. - Демчишак, Р. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
З’ясовано місце ідеї консолідації національних сил суспільства в програмних