Політико-правові аспекти процедури визначення статусу кримськотатарського народу - Щерба, О. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Проаналізовано ставлення державної влади до питання визначення статусу кримськотатарського населення України. Здійснено спробу проаналізувати процес політичної ідентифікації кримських татар як окремого народу та окреслено деякі