Угорська національна меншина як чинник формування українсько-угорських міждержавних політичних відносин (1991–2006 рр.) - Шипка, Н. (Українська національна ідея: реалії та перспективи розвитку, 2007)
Досліджується процес становлення та розвитку системи українсько-угорських міждержавних політичних відносин протягом 1991–2006 рр. Розглядається місце і