Концепция конкурентоспособности предприятия
Розглянуто теоретичні підходи різних авторів до визначення конкурентоспроможності підприємства. Запропоновано концептуальні положення визначення конкурентоспроможності підприємства, засновані на аналізі ефективності реалізованої продукції. ----------...
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автор: | Жамойда, А.А. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Russian |
Опубліковано: |
Інститут економіки промисловості НАН України
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | http://dspace.nbuv.gov.ua/handle/123456789/2534 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
Цитувати: | Концепция конкурентоспособности предприятия / А.А. Жамойда // Економіка пром-сті. — 2008. — № 1. — С. 59-66. — Бібліогр.: 18 назв. — рос. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
Оценка производственного потенциала предприятий хлебопекарной промышленности
за авторством: Жамойда, А.А.
Опубліковано: (2009) -
Лізинг як інструмент підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств
за авторством: Жамойда, О.А.
Опубліковано: (2006) -
Концепция формирования организационно-экономического механизма управления предприятиями ЖКХ
за авторством: Бражникова, Л.Н.
Опубліковано: (2008) -
Формирование общего механизма управления эффективностью предприятия
за авторством: Гончарук, А.Г.
Опубліковано: (2009) -
Механизм управления развитием промышленного предприятия
за авторством: Филипишин, И.В.
Опубліковано: (2011)