Облік та збереження музейних предметів в етнографічному відділі Волинського науково-дослідного музею (1920-1931 рр.) - Рябчикова, Ф. (Архіви України, 2009)
На основі аналізу документів етнографічного відділу волинського науково-дослідного музею