Щоденник Ф.П.Матушевського як історичне джерело - Якобчук, С.О. (Архіви України, 2009)
У статті здійснено джерелознавчий аналіз щоденника Ф. П. Матушевського. Визначено основні сюжети та інформативну цінність документа. Розглянуто обставини створення та долю джерела після смерті автора.