Інноватори суспільства знань (Ціннісно-мотиваційний вектор підготовки знаннєвого працівника в контексті інтенсифікації інноваційного розвитку) - Вовканич, С.; Андрусишин, Н.; Риндзак, О. (Вісник НАН України, 2009)
У статті розглянуто об’єктивні та суб’єктивні чинники, які впливають на формування ціннісно-мо тиваційного вектора підготовки знаннєвого працівника. Узагальнено результати міжнародного со ціо логічного дослідження і експертного опитування щодо сприйняття респондентами новацій, оцінення ними якості набутих знань і мотивації творчої праці в Україні.